Bewoners Technologiehuis Mol

Klik op de logo's voor meer informatie.

AFB Consult is een accountantskantoor dat zicht vooral richt naar de KMO’s en zelfstandigen. Naast de noodzakelijke werkzaamheden (Indienen diverse aangiften, bijwerken boekhouding, hulp bij administratie, enz), streven wij ernaar om onze klanten bij de staan in de diverse aspecten van hun werkzaamheden. Wij geven diverse adviezen, en staan onze klanten bij op zoveel mogelijk vlakken.

Wij putten hiervoor uit ons netwerk om onze klanten in contact te brengen met personen die gespecialiseerd zijn op diverse domeinen.  


 

Caprea Sustainable Solutions is een consulting bedrijf op gebied van biobased economy en hernieuwbare energie.
De belangrijkste activiteit op dit moment is de Technische Coördinatie van de activiteiten binnen ‘IEA Bioenergy’,
een wereldwijde samenwerking tussen landen rond hun programma’s op gebied van energie uit biomassa.


 

  

Handelsbemiddeling van in- en verkoop van In Vitro Diagnostische Producten.

 

 


 


Met hun kennis op het vlak van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen, helpt Infoland het gehele verbeterproces te optimaliseren.
Hun modulaire software suite, iProva, biedt een totaaloplossing ter ondersteuning van het verbeterproces. 

 


 


 

SISOL Chemicals is een groothandel in de petro-chemische sector, alsook producent van lijmen en harsen voor de hout- en papier verwerkende industrie in Europa met specialisatie in niche produkten.

SISOL Chemicals biedt voor al hun klanten distributie, productie, product innovatie, technologie transfer en consulting aan.