Bewoners Technologiehuis Geel

Klik op de logos voor meer informatie.

 


 

Antratek levert ontwikkelingshulpmiddelen en modules voor de elektronica-industrie.

 


 

 

B2Bgrid is gespecialiseerd in EDI - Electronic Data Interchange - toepassingen.

 


 

 

BAN Vlaanderen is het business angels netwerk in Vlaanderen.  Een platform waarbinnen startende of groeiende ondernemers die op zoek zijn naar risicokapitaal in contact worden gebracht met informele private investeerders, de zogenaamde Business Angels.


 

        

Beresterk is een creatief kantoor gespecialiseerd in online projecten.
Dat vertaalt zich in unieke, straffe websites. Maar het gaat veel breder dan dat. Samen met jou stellen we een sterke, customized online strategie op. 

Hieruit vloeit een herkenbare huisstijl en stellen we een contentplan op. Want content is king!
Die straffe site wordt dan nauw verbonden met social media. Verspreiden, die boodschap. En dan meten. Want meten is weten: heatmaps, funnels en feedback pols.

Zo komen we tot het meest vooropgestelde doel: lead generation en daaruit groeien. Klaar? Start! 

 


 

 

BusSap biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan waaronder camerabewaking, toegangscontrole, alarmbeheer en videoanalyse technieken.


 

Game development

Ontwikkelt toepassingen voor Virtual reality en next-gen gaming consoles

Makers van ‘Guns, Gore & Cannoli’

 


 

CTI Clinical Trial and Consulting Services, is een CRO (clinical reseach organization) die het volledige spectrum van klinische studie en consulting diensten aanbiedt aan biotech en farmaceutische bedrijven, met een passie voor levensveranderende therapieën voornamelijk in complexe en ernstig zieke patiëntenpopulaties.


 

Dacon ECP is een onafhankelijk systeemhuis, actief in de Industriële Automatisering sinds 1998. Dacon ECP B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatiesoftware op het gebied van: Controls (PLC), Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA), Information Technology, Logistieke Automatisering. 


 

Logit One biedt ICT oplossingen en diensten aan die zorgen voor betrouwbaarheid, samenwerking en optimalisatie van uw logistiek - zodat u nieuwe verdienmodellen tot stand kunt brengen en efficiënter kunt werken. 


 

Madolex richt zich op het tewerkstellen van technisch personeel in vast dienstverband en op freelance projectbasis en dit voor industriële productieprocessen.


 

Navtronics is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in navigatie-oplossingen voor landbouwmachines. Sinds 1 maart 2014 is het bedrijf onderdeel van Raven Industries, Inc.


 

Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software & applications, een duidelijke strategie en een sterke HR.


 

 

Qarad biedt consulting aan in Europese reglementering en kwaliteitssystemen met betrekking tot medische hulpmiddelen in het algemeen en in vitro diagnostica in het bijzonder.


 

 

RideOnTrack is  gespecialiseerd in het leveren van state-of-the-art communicatie-oplossingen voor bedrijfskritische netwerken.

 


 

 

Sanofi Genzyme is al meer dan 30 jaar pioneer in onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot biofarmaceutische producten gericht op zeldzame genetische ziekten.

 


 

 

Gespecialiseerd in artificiële intelligentie. 


 

Union Biometrica voert onderzoek uit en levert productie op biotechnologisch gebied van  'Wild Type', genetisch gemanipuleerde cellen, meercellige culturen en dierlijke modelorganismen.


 

 

Webtrack is drupal specialist en biedt ondersteuning aan overheden, bedrijven en organisaties bij ontwikkeling en design van websites, mobiele apps, intranet en webshops.


 

 

Zenith Technologies, als organisatie, telt 600 professionals verspreid over 14 kantoren wereldwijd en het hoofdkantoor in Cork, Ierland.

De activiteiten zijn exclusief gericht op de pharmaceutische industrie en omvatten de volledige levenscyclus van productie automatisering (MES), proces automatisering en data collectie.